Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Deset věcí, co se holkám líbí a klukům ne!

My holky občas máme hodně divný vkus na to, jak se oblékat (a jinak vizuálně vylepšovat). Nám se to třeba zdá super, v zrcadle to vydadá fájn, ale kluci už tak odvaření nejsou. Prostě věci, co my rády a pro kluky je to asexuální  

A ruku na srdce - občas to dělá každá z nás. Jenže co se líbí jednomu pohlaví, není až tak lákavé pro pohlaví opačné. Samozřejmě to funguje i naopak - vždyť často nadáváme na to, že onen hoch je sice hezký a sympaticky, ale měl by mu někdo poradit v oblasti módy a vzhledu. A slibuuju, že i o tom určitě bude nějaký článek, aby se pánové mohli poučit.

Teď je tady ale seznam pro holky, aby věděly, čemu se nejlépe vyvarovat. Samozřejmě to není žádný svatý zákon a beru to jen tak podle sebe, jak si to myslím a co od kluků vím, že neslaví úplně velký úspěch.

Velké sluneční brýle – Holky je milují pro jejich styl a ochranu očí před sluncem, ale klukům se občas zdají přehnaně velké a nepraktické. 

Kozačky nad kolena – Holky je nosí, aby vypadaly trendy a zvýraznily své nohy. Nicméně mnoho kluků si stěžuje, že je kozačky nad kolena považují za nevkusné a nemoderní. Prostě kozačky nosily mamky, tak proboha proč i ty?

Punčochové legíny – Mnoho dívek nosí punčochové legíny, protože považují za sexy a pohodlné. Avšak někteří kluci je vnímají spíše jako nepotřebnou vrstvu mezi nohavice a kůži, která nemá žádný praktický účel. To už radši silonky, které nohám dodají takový elegantní a ucelený styl.

Umělé nehty a řasy – Hodně holek si nechává nasadit umělé nehty, aby vypadaly elegantněji a sofistikovaněji. Nicméně mnoho kluků má raději přirozený vzhled nehtů a umělé nehty je nechávají chladnými. Totéž platí pro řasy - příliš výrazné taky ubírají na přirozenosti.

Příliš mnoho make-upu – Holky se rády líčí a používají make-up, aby zvýraznily svou krásu. Avšak kluci preferují spíše přirozený vzhled a příliš nadměrný make-up na nich působí jako maska, která zakrývá skutečnost.

Křiklavé barvy – Některé dívky milují odvážné a křiklavé barvy oblečení. To je za mě OK, když se pěkně zkombinují. Třeba rudý svetr a černá sukně. Ale kombinace několika křiklavých barev pak mohou vypadat jako klaunský převlek a jsou tak příliš výrazné a odrazující.

Kárované vzory – Mnoho holek nosí oblečení s károvanými vzory, protože je považují za moderní a stylové. Bohužel, někteří kluci je vidí spíše jako uniformu pro farmáře, což na ně vůbec nepůsobí atraktivně.

Vysoké podpatky – Vysoké podpatky mohou dělat z dívek vypadat elegantně a sexy. Ale kluci si často stěžují, že se kvůli nim holky chůzí jen pomalu a mohou mít problémy s pohybem.

Příliš široké - pytlové - džíny  – Tzv. Boyfriend jeans nabízí docela dobré pohodlí a s vhodnými doplňky zároveň i styl, takže i proto se teď dost často nosí. Vysvětlete to ale někomu, pro koho je sledování zadku v obepnutých džínách jednou z hlavních radostí všedního dne.

Krátké vlasy - Pokud na to máte obličej, krátké vlasy jsou  pro některé z nás jasná volba. Každý den můžete vypadat jinak a faktem taky je, že výrazným ostříháním svým vlasům dost ulevíte. Jenže u kluků dohle moc pozitivní odezvu nemívá. Často totiž můžete slyšet „Hmmm, a fakt to musí být? Vždyť vypadáš jako kluk...“. Oni ty havy prostě milují, no.

Autor: Markéta Bořilová | pátek 8.12.2023 17:30 | karma článku: 20,15 | přečteno: 1141x
  • Další články autora

Markéta Bořilová

V čem je nejlepší chodit spát? Za mě vytahané tričko i "na Adama"!

V posteli trávíme doopravdy hodně času. Průměrný spánek každého člověka je denně okolo 8 hodin a to není za měsíc a celkově za rok zrovna málo. Často si kladeš otázku, těsně před spaním, co do peřin na sebe?

29.12.2023 v 17:30 | Karma: 8,99 | Přečteno: 4706x | Osobní

Markéta Bořilová

Jsem asi těhotná... Jak to poznám a co mám teď dělat?

Skoro každé těhotenství má své příznaky, na které by sis měla dát pozor a také bys je měla umět včas rozeznat. Samozřejmě, že nejdůležitější z toho všeho je prevence tudíž je nejlepší řešit dříve než nastanou.

18.12.2023 v 11:15 | Karma: 8,39 | Přečteno: 276x | Ona

Markéta Bořilová

Jak (ne)ovlivňuje podprsenka růst prsou

Hodně holek má tu zkušenost, že jim často někdo říká pár mýtů o spodním prádle – zejména o podprsenkách. Jeden z těch naprosto nejpoužívanějších je fáma, že podprsenka brzdí růst dekoltu. Není to ale vůbec pravda.

1.11.2023 v 10:53 | Karma: 15,06 | Přečteno: 8643x

Markéta Bořilová

Jak mám odmítnout kluka?

Většinou se píšou články, ve kterých se radí, jak zaujmout kluka, který se ti líbí. Já jsem ale známá rebelka, takže tady píšu o úplně opačném problému. A sice když chce se mnou nějaký kluk chodit, ale já z nějakého důvodu nechci.

25.10.2023 v 9:38 | Karma: 15,00 | Přečteno: 673x | Ona

Markéta Bořilová

Suchý šampón může být šikovný pomocník

Suché šampony určitě všichni znáte a pokud ještě nemáš zkušenost s jejich použitím, využitím nebo nabídkou v obchodech, určitě jsi o nich aspoň slyšela. Tyto šampony totiž poměrně rychle zachvátily celý svět a jsou populární.

21.10.2023 v 8:55 | Karma: 8,38 | Přečteno: 364x | Ona
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Počasí v Česku opět ovlivní saharský prach. Vytvoří oblačnost, sníží teploty

28. dubna 2024  7:47

Počasí v Česku v neděli opět ovlivní saharský prach. Vytvoří oblačnost, se kterou nepočítaly...

Co v EU prosadili čeští europoslanci? Nabíječky i Erasmus, připomínají se

28. dubna 2024

Premium V Bruselu a Štrasburku proběhlo v týdnu velké loučení. Ve stávajícím složení se totiž europoslanci...

Děti na Haiti cestou do školy překračují mrtvoly. Misie z USA líčí praktiky gangů

28. dubna 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Co mi vyprávěli po telefonu známí z Haiti, k nimž tam jezdím: školy a obchody se řídí podle toho,...

Zastřelili ho, pomočili a pověsili. Jak vznikla fotka mrtvého Mussoliniho

28. dubna 2024

Seriál Doufal, že uteče a i s milenkou dožije v bezpečí. To by se však víc než dvě dekády nesměl chlubit...

  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1140x
Markéta Bořilová, alias Brněnskábloncka. Devatenáctiletá studentka ekonomie z Brna, ale studující v Olomouci. Baví mě cestování, sport, tanec, móda a trochu i politika a dění okolo mě. Docela mě to chytlo na kurzu kreativního psaní a tak zkouším pisálkovat tady. :-)

Mrkněte i na můj Instagram jako @brnenskabloncka

https://instagram.com/brnenskabloncka/

Seznam rubrik